Welkom bij

BV Voorne

De basketbalvereniging van Voorne-Putten

Covid 19
9 november 2021

Corona protocol
BV Voorne

Vanaf 6 november 2021 gelden nieuwe maatregelen. Basketballen is voor iedereen vanaf 18 jaar alleen toegestaan als een Corona Toegangsbewijs (CTB) getoond kan worden en een ID ter controle, zowel bij trainingen als wedstrijden. De basketbalbond heeft een vernieuwd protocol gedeeld welke per 6 november 2021 van kracht wordt. Kijk voor meer informatie op de website van de basketbalbond.

Op wedstrijddagen verzoeken wij je vriendelijk vooraf je geldige QR code te tonen aan één van onze vrijwilligers. Zonder code mogen we je helaas geen toegang geven tot de sporthal. Ook moeten wij iedere keer opnieuw om de code vragen, omdat wij aan de code niet kunnen zien of het om een vaccinatiebewijs gaat of een eenmalige toegangstest. Op trainingsdagen vertrouwen we erop dat de coaches bij de locatie de teamleden controleren op het CTB.

Voor toeschouwers vanaf 18 jaar geldt ook dat zij een coronatoegangsbewijs moeten laten zien bij binnenkomst.

Klik hieronder om het volledige protocol van BV Voorne te kunnen bekijken.

11 november 2021

LET OP! Save the date!
Nieuwsjaarstoernooi

Elk jaar doen we weer ons best om een geweldig nieuwjaarstoernooi te organiseren. Ook voor aankomend 2022 gaan we hier weer ons uiterste best voor doen. 

Wees ook voorbereid en zet de datum alvast vast! 8 januari 2022 gaan we er weer een gezellige dag van maken. Zien we jou daar ook? Laat het ons weten in de reacties op onze socials! En als je er toch bent en ons nog niet volgt. Wees niet bang om ons te volgen :)

Onze socials!

Hier een aantal nieuwsberichten vanuit onze social media. Als je meer wilt zien, ben je welkom op zowel onze Facebook- en Instagrampagina! Klik op de pictogram hieronder om naar ons profiel toe te gaan.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle