Buitentrainingen in de startblokken!

Nieuwsbericht - 27 april 2021

Na lang afwachten is het eindelijk zover. Stap voor stap zorgt de overheid weer voor versoepelingen. Dit betekent dat we onder enkele voorwaarden buiten mogen trainen. Momenteel is het zo, dat nog niet alles mogelijk is. Daarom houden wij als vereniging ons nog aan enkele regels. Jeugdteams mogen in teamverband trainen zoals gewoonlijk, wel gelden de basis regels rondom het coronavirus. Heb je klachten of dergelijke, dan blijf je thuis!

Voor de dames en heren teams mag er buiten getraind worden. Maar hier geldt:

- Bij klachten blijf je thuis

- Per half veld mag men met 4 tegelijk trainen en er mag in deze cohorten niet gewisseld worden (exclusief trainer)

- Leeftijden vanaf 27 jaar geldt dat er ten aller tijden 1,5 meter afstand wordt gehouden.

- Teams verlaten het veld als de trainingstijd ten einde is, NIET achteraf rondhangen dus.

De locatie waar momenteel getraind wordt is: basketbalveld Bahurim, te Brielle.

Monseigneur Smitstraat 3 in Brielle.

Ben je nog niet aangemeld en zou je graag eens een proeftraining mee willen doen? Meld je dan nu aan via de knop hieronder of mail naar: ledenadministratie@bvvoorne.nl

Nieuwsbericht 3.jpg

Update vanuit de NBB:

"Tot op heden zijn de binnensportaccommodaties dicht. Buiten sporten mag door iedereen t/m 26 jaar in groepen (waarbij het voor de sporters van 18 t/m 26 jaar op een beheerde sportaccommodatie moet plaatsvinden); daarboven mag het vanaf 16 maart met maximaal vier personen (op 1,5m afstand), op een sportaccommodatie. Gemeenten kunnen buiten de sportaccommodaties om wel meer mogelijkheden bieden voor georganiseerd sporten. Wedstrijden zijn voorlopig niet mogelijk."