Vacature: Taken Coördinator

Nieuwsbericht - 21 juli 2021

Het is zover. Voor velen binnen onze club is de vakantie begonnen, of binnen handbereik. Dit betekent ook dat het niet lang meer duurt voor de start van het nieuwe basketbalseizoen, hier zijn wij dan ook druk mee bezig om alle zaken weer goed op orde te krijgen. Zodat we met zijn allen een goed seizoen tegemoet zullen gaan. Hier hebben we jouw hulp bij nodig!  

BV Voorne zoekt iemand die gedreven is en gestructureerd te werk gaat. Wij zijn opzoek naar iemand die voor aankomend seizoen** het beheer en de organisatie rondom de taken wilt regelen. Zo zorg jij ervoor dat voor iedere thuiswedstrijd leden ingedeeld staan om te tafelen, fluiten en dergelijke. ook heb jij het beheer over de mail voor de taken voor mogelijke inkomende vragen. Hier sta je uiteraard vanaf de start niet alleen voor, huidige bestuursleden zijn er ook om je te helpen en te begeleiden. 

**Eerste instantie help je mee voor aankomend seizoen, maar voor op de lange termijn zijn we opzoek naar iemand die dit voor meerdere seizoenen op zich wilt nemen.

Ben jij geïnteresseerd om de uitdaging rondom het organiseren van de taken aan te gaan?! Twijfel dan niet langer en mail ons via online@bvvoorne.nl

 

636529978920820306.jpg